Project Description

 

VANCOUVER CONDO RENOVATION

vision & challenges:

  • open main living areas and upgrade all finishes
  • improve connectivity of master bedroom to ensuite

design solutions:

  • removed overhead cupboards/extended kitchen ceiling bulkhead, lighting over eating bar
  • created visual continuity with repeated bulkhead, matching cabinetry to bar
  • reconfigured master bedroom entrance removing original solarium door, relocating old bedroom door, allowed for separated walk–in–closet, ensuite access
  • redefined livingroom, created TV areas either side of wall
  • installed custom solid-wood cabinetry; full extension soft-close drawers/doors; full height pullout pantries; magic corner; fully featured walk-in-closet with drawers, hanging shelving; tie–display
  • chose wire-brushed walnut floors with low sheen to reduce wear marks, glare from high sun exposure
  • installed roller–blinds with integrated valance for clean appearance; additional black-outs in master suite

Project Details

Categories
Condos