Project Description

VANCOUVER CONDO RENOVATION

vision and challenges:

  • create sophisticated yet casual entertaining space for drinks, appies, spectacular view – before heading out for dinner

design solutions:

  • designed rooms with monochromatic theme for art gallery ambience; all cabinetry painted same colour as walls/ceiling; balanced by wood floor, wood accents
  • specifically designed without dining table
  • removed walls to create spacious kitchen/greatroom; previous closed “U” layout now flow-through galley
  • retained section of kitchen walls and re-purposed for hood and tile feature, future art location
  • improved kitchen functionality with pull-out, drawers, shelving
  • re-purposed storage room as pantry with matching cabinetry, built-in wine fridge, countertop for serving; storage, built-in file cabinet
  • changed layout so TV/fireplace now the focus from kitchen
  • installed power window blinds for ease of use;
  • designed lighting as down-lighting to avoid glare from glass and eliminate mirror effect at night

Project Details

Categories
Condos