Project Description

maison d'etre, a Georgie Award Finalist

VANCOUVER CONDO RENOVATION

renovation vision & challenges:

  • create a fabulous, open floor plan condo for entertaining

design solutions:

  • removed entry/dining room dividing wall to open view to the harbour scene from the moment one enters the condo
  • provided continuity throughout with 2200 sf. of 24×24 off–white porcelain floor tiles
  • designed open bar to enhance angles of room and focus attention to waterfront view
  • used singular, angled piece for bar countertop which also forms top and side of bar with drawer unit for liquor, glasses; wine fridge tucked under counter
  • integrated kitchen cabinet alcove for sculpture piece as part of kitchen cabinetry providing connection point to dining room
  • replaced incandescent with LED cove lighting in dining room and entry

Project Details

Categories
Condos